
RICEPOPS
25-30 min
12 ricepops
Bokstaveligtalt avhengighetsskapende.
300 g fast tofu
1 ss malt paprika
1 ts oregano
1 ts chiliflak
1 ts gurkemeie
1 ss løkpulver
1 ss næringsgjær (kan sløyfes)
6 rispapir
en god mengde nøytral matolje til steking
finhakket koriander
sriracha-saus
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Press ut vannet fra tofuen. Bryt tofublokken opp i mindre chunks, og ha i en stor bolle.
2. Tilsett alt krydderet og bland godt med en sleiv.
3. Kutt opp rispapir med en saks på diagonalen slik at du sitter igjen med tolv trekanter.
4. Fukt rispapiret i en bolle med lunkent vann, og legg det deretter på et fat.
5. Ha på fyllet og brett det myke rispapiret innover slik at alle sider blir forseglet. Dette er viktig da du ellers risikerer at fyllet tyter ut.
6. I en stor panne har du i en god klunk med matolje slik at det detter hele panna. Stek emnene i noen minutter på hver side til det får en gyllenbrun overflate.
Topp med finhakket koriander og server med sriracha-saus eller ønsket dipp.