PIZZABORD
30 min pr pizza
3 pizza
Lag pizzabord med dine favorittpizzaer, og inviter venner og familie rundt middagsbordet. Alle har sin favoritt.
Pizzadeig
5 dl hvetemel
2,5 dl lunkent vann
1,5 ts tørrgjær
1,5 ts salt
2 ts olje
Pizzasaus til 2 pizzaer
400 g hakkede tomater
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 chili, finhakket
2 ss olivenolje
1 ts sukker
en klype oregano, salt og pepper
Potetpizza
1 pk revet vegansk ost
2 små poteter, melne
en klype pinjekjerner
1 pk vegansk creme fraiche
ruccula til topping
en klype salt og pepper
Auberginepizza
pizzasaus
2 ss olivenolje
1 ts paprikapulver
1/2 aubergine, i skiver
en klype oregano salt og pepper
Klassisk pizza
1 pk revet vegansk ost
pizzasaus
ca. 10 stk soltørkede tomater
en klype oregano, salt og pepper
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Begynn på pizzadeigen ved å blande alle ingrediensene til du får en jevn røre. La stå til heving under et kjøkkenhåndkle i ca. 1 time.
2. Kjevle ut 3 like store pizzadeiger og ha på toppingen som passer til deg. Pizzaen stekes i ovnen i 225 grader, varmluft i ca. 10-15 min til de får en gyllen overflate.