PASTA PENNE MED GRØNN PESTO
30 min
2 porsjoner
Denne retten er en fryd for både øyne og gane. Pasta og pesto er en uimotståelig kombinasjon.
200 g penne, fullkorn
100 g erter
100 g aspargesbønner
6-7 soltørkede tomater
Pestosaus
130 g pesto
1/2 sitronsaft
3 ss matolje
1 hvitløksfedd
en bunt gressløk
salt og pepper
Topping
vegansk permesan
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Kok opp penne som anvist på pakken til al dente. Skyll i kaldt vann når ferdigkokt og sett til side.
2. Kok erter og aspargesbønner som anvist på pakken. Skyll med kaldt vann når ferdigkokt og kutt aspargesbønner i to og legg til side.
3. Lag pestosausen ved å blande sammen pesto, matolje, sitronsaft, finhakket hvitløk, finhakket gressløk, salt og pepper. Sausen skal få en frisk smak.
4. Bland penne med erter, aspargesbønner og pestosaus.
5. Ha oppi oppkuttede soltørkede tomater og varm opp i noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Topp med vegansk parmesan.