NYHET! VÅR FØRSTE KOKEBOK VEGANERGUTTA - 90 GRØNNE FAVORITTER ER NÅ TIL SALGS!

PASTA MED KREMET BLOMKÅLSAUS
30 min
2 porsjoner

Denne kremete pastaretten tar deg kun 30 min, og vil bli en favoritt rundt middagsbordet. Det garanterer vi!

Veganerguttas plantebaserte, veganske og vegetar oppskrifter

400 g tagliatelle
150 g revet vegansk ost
1 blomkål
2 hvitløksfedd
3 ss vegansk smør
2 ss sitronsaft
2 ss rapsolje
1 dl pastavann
1 bunt frisk persille

Smak til med havsalt og pepper. Topp med pinjekjerner.

INGREDIENSER

Hva du trenger

METODE

Hva du gjør

1. Kok opp lettsaltet vann. Bryt opp blomkål i små buketter og la koke i ca. 10 min til de blir møre.
2. Ha all blomkålen i en blender bortsett fra 4-5 stk. Ha i hvitløk, olje, smør, ost, sitronsaft, salt og pepper. Kjør til du får en tjukk masse i ca. 30 sek.
3. Kok opp tagliatelle i lettsaltet vann til den blir al dente. Når den er klar, spar på ca. 1 dl pastavann som du heller i blenderen. Da vil sausen få en kremet konsistens. Bland alt godt sammen.
4. Kutt opp en bunt persille og bland oppi. Skvis over litt sitronsaft, og salt og pepre etter behov. Topp med pinjekjerner, og ha oppå blomkålbitene.