top of page
Veganerguttas plantebaserte, veganske og vegetar oppskrifter
MANGOSYLTETØY MED SITRON
1 t (inkl. koketid)
400 g


Oppskrift på livets mangosyltetøy finner du under 🥭 Friskt, søtt og syrlig. Lag det ferdig på kvelden og server neste morgen.

2 mangoer, grovhakket
2 dl vann

20 g revet ingefær

1 ss sitronsaft
100 g sukker

1 ss vegansk smør

INGREDIENSER

Hva du trenger

METODE

Hva du gjør

1. Kjør mango, ingefær og vann til en jevn røre i en foodprocessor, eller til du får konsistensen du foretrekker. Vi liker at syltetøyet har litt biter.
2. Ha blandingen over i en mellomstor kjele. Tilsett sitronsaft, sukker og vegansk smør, og la det småkoke i 45 min på middels til lav varme. Rør innimellom. Smak til med mer sukker dersom du vil ha syltetøyet søtere.
3. Hell syltetøyet over i et syltetøyglass eller en krukke med lokk og avkjøl før du setter det i kjøleskapet. Serveres kaldt.

bottom of page