KATSU CURRY
45 min
2 porsjoner
Denne retten er både knasende og chunky. Etter Minns språkår i Korea, var denne retten vanskelig å glemme. Vi ønsket derfor å gjenskape retten med vår egen vri, bestående av snitzel kombinert med grønnsakskarri og ris.
1 pk snitzel
2 gulrøtter
2 poteter, melne
1 banan
1 rødløk
1 grønnsaksbuljong
1,5 ss chilipulver
2 ss karripulver
2 ss garam masala
1,5 ss tomatpure
3-5 ss soyasays
Server med salat og ris
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Skyll og skjær opp gulrot, banan og rødløk i små terninger.
2. Fres godt med litt olje i en kasserolle.
3. Tilsett chilipulver, karripulver, garam masala og tomatpurè. Rør godt.
4. Tilsett vann til alle grønnsakene blir dekket, og legg oppi en grønnsaksbuljong og tilsett soyasaus. La koke til grønnsakene blir myke.
5. Mos grønnsakene med stavmikser, tilsett mer vann om røren blir for tykk. Litt klumper synes vi er godt.
6. Stek snitzel. Du kan steke dem med litt finhakket hvitløk om du vil ha ekstra smak, men det er ikke nødvendig.
Server med salat og ris.