GRØNN TAGLIATELLE
30 min
2 porsjoner
En deilig og perfekt vårpasta som både er lett og god.
250 g tagliatelle
80 g cashewnøtter, grovhakket
en klype chiliflak
salt og pepper
tørket ringblom (kan sløyfes)
Saus
150 g grønnkål
2 sjalottløk, grovhakket
1 ss olivenolje
50 g tahini
2 hvitløksfedd, finhakket
2 dl soyamelk, usøtet
1 dl vegansk matfløte
1/2 grønnsaksbuljong
1/2 lime, saften
15 g ingefær, revet
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Stek sjalottløk og grønnkål i en panne med litt olivenolje til alt mykner, ca. 3-4 min.
2. Overfør dette til en blender og tilsett de resterende ingrediensene til sausen. Kjør til du får en tjukk røre.
3. Kok opp tagliatelle etter anvisning på pakken.
4. I samme stekepanne som tidligere blander du tagliatellen sammen med sausen på lav varme.
5. Smak til med salt og pepper, og dryss over en klype chili-flak.
Topp med grovhakkede cashewnøtter og ringblom.