CHEEZY AUBERGINE BAGUETTE
30 min
2 store porsjoner
Den ultimate frokost- eller lunsjrett! Vi spiste den i et jafs.
- 1 lang baguette
- 1 aubergine
- 1 hjertesalat
- ca. 8-10 cherrytomat
- 1/2-1 avocado
- en raus mengde vegansk ost
- vegansk smør
- vegansk majones
- en klype salt, pepper og paprikapuvler
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Skjær aubergine i tynne skiver (ca. 10 stk) med en kniv. Varm en panne med litt matolje og stek auberginen på hver side i ca. 2-3 min til de får litt farge. Dryss over litt salt, pepper og paprikapuvler på begge sider. Senk varmen og la stå.
2. Skjær baguetten i to og ha på smør på begge halvdelene, og dryss over vegansk ost. La stå i ovnen i ca. 10 min til osten på begge halvdelene smelter.
3. Ha over de ferdigstekte aubergineskivene på begge halvdelene av baguetten, og dander deretter med salat, tomat, avocado og majones før du klapper dem sammen. Skjær i to og voila!