NYHET! VÅR FØRSTE KOKEBOK VEGANERGUTTA - 90 GRØNNE FAVORITTER ER NÅ TIL SALGS!

CHEEZY AUBERGINE BAGUETTE
30 min
2 store porsjoner

Den ultimate frokost- eller lunsjrett! Vi spiste den i et jafs.

Veganerguttas plantebaserte, veganske og vegetar oppskrifter

- 1 lang baguette
- 1 aubergine
- 1 hjertesalat
- ca. 8-10 cherrytomat
- 1/2-1 avocado
- en raus mengde vegansk ost
- vegansk smør
- vegansk majones
- en klype salt, pepper og paprikapuvler

INGREDIENSER

Hva du trenger

METODE

Hva du gjør

1. Skjær aubergine i tynne skiver (ca. 10 stk) med en kniv. Varm en panne med litt matolje og stek auberginen på hver side i ca. 2-3 min til de får litt farge. Dryss over litt salt, pepper og paprikapuvler på begge sider. Senk varmen og la stå.
2. Skjær baguetten i to og ha på smør på begge halvdelene, og dryss over vegansk ost. La stå i ovnen i ca. 10 min til osten på begge halvdelene smelter.
3. Ha over de ferdigstekte aubergineskivene på begge halvdelene av baguetten, og dander deretter med salat, tomat, avocado og majones før du klapper dem sammen. Skjær i to og voila!