NYHET! VÅR FØRSTE KOKEBOK VEGANERGUTTA - 90 GRØNNE FAVORITTER ER NÅ TIL SALGS!

BLOMKÅL TORTILLAS
30 min
2 porsjoner

Glem tradisjonell taco når du har denne her. Blomkål er en perfekt erstatning for kjøtt, og smaker mye diggere, om du spør oss!

Veganerguttas plantebaserte, veganske og vegetar oppskrifter

Ristet blomkål
1 blomkål
2 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts spisskummen
1 limebåt
1 ts olivenolje
2 ts nøytral matolje
salt og pepper

Koriandersaus
en stor bunt koriander
2 hvitløksfedd
2 limebåter, saften
1 ss nøytral matolje
2-3 ss vann
salt og pepper

Fyll
guacamole (2 stk avocado, limesaft, koriander, hvitløkspulver, salt og pepper)

6-8 små tortillalefser
1 grønn chili
1 pk tacosaus
1 pk tortillachips
1 rødløk
1 pk babyleaf

Topping
koriander, finhakket

INGREDIENSER

Hva du trenger

METODE

Hva du gjør

1. Forvarm ovnen på 200 grader, over- og undervarme.
2. Bryt opp blomkålen og legg i en bolle. Ha i krydderet og bland godt. La stå i ovnen i ca. 25 min til det får en gyllen overflate.
3. Mens blomkålen er i ovnen lager du koriandersausen. Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn og fin saus. Smak til med salt. Lag guacamole, og kutt opp rødløk og chili.

Pro tips: Før du serverer, stek tortillalefsene på hver side i litt olje for å heve smaken.