OM BOKA

Vegansk mat og livsstil er ikke lenger et radikalt alternativ for de få. Med gevinster for både kropp og klode er mange blitt nysgjerrige på et plantebasert kosthold. Men da følger det gjerne også med litt usikkerhet: Hva er egentlig lov? Må jeg kjøpe dyre og sære ingredienser? Og blir jeg egentlig mett?

 

De samme spørsmålene stilte Minn og Gard seg da de la ut på den veganske matreisen sin. Duoen bak den populære Instagram-kontoen @veganergutta lærte fort at det var liten grunn til bekymring. Med enkle grep og lett tilgjengelige råvarer blir vegansk mat fantastisk smakfullt og næringsrikt. I denne kokeboken deler de mer enn 90 av favorittoppskriftene sine, til alle typer måltider, og motiverer leseren til å gå i gang med sitt grønne skifte - steg for steg. Det trenger verken være strengt eller vanskelig, og særlig vil de ha med seg flere gutter på reisen. Mellom fristende oppskrifter forteller de om hvordan de selv gikk frem, og presenterer fakta om klima, dyrevelferd og morgendagens matproduksjon.

- Bonnier Forlag

SPIS DEG METT PÅ DIGG OG BÆREKRAFTIG MAT

Få signert utgave med gratis frakt

OM BOKA

Vegansk mat og livsstil er ikke lenger et radikalt alternativ for de få. Med gevinster for både kropp og klode er mange blitt nysgjerrige på et plantebasert kosthold. Men da følger det gjerne også med litt usikkerhet: Hva er egentlig lov? Må jeg kjøpe dyre og sære ingredienser? Og blir jeg egentlig mett?

 

De samme spørsmålene stilte Minn og Gard seg da de la ut på den veganske matreisen sin. Duoen bak den populære Instagram-kontoen @veganergutta lærte fort at det var liten grunn til bekymring. Med enkle grep og lett tilgjengelige råvarer blir vegansk mat fantastisk smakfullt og næringsrikt. I denne kokeboken deler de mer enn 90 av favorittoppskriftene sine, til alle typer måltider, og motiverer leseren til å gå i gang med sitt grønne skifte - steg for steg. Det trenger verken være strengt eller vanskelig, og særlig vil de ha med seg flere gutter på reisen. Mellom fristende oppskrifter forteller de om hvordan de selv gikk frem, og presenterer fakta om klima, dyrevelferd og morgendagens matproduksjon.

- Bonnier Forlag