top of page

Bestill kokeboken på bok.norli.no/veganer

VÅR FØRSTE KOKEBOK!

Til høsten kommer vår første kokebok, 'Veganergutta - 90 grønne favoritter' som du kan forhåndsbestille nå!

ENDELIG kan vi dele nyheten med dere! Vår aller første kokebok kan nå forhåndsbestilles på bok.norli.no/veganer med signert utgave til rabattert pris! 🤩🤩

Boken byr på 90 digge veganske oppskrifter, hvor omtrent alle kan lages glutenfrie! Med denne boka blir vegansk frokost- og lunsj lettere enn noen gang, hverdagen en fest med enkle og kjappe middager du lager på under 30 min, og større middager til helgekosen. Det venter også spennende småretter til tapasbordet, søte desserter og MASSE mer! 🍔🌯

Vi deler også alle ingrediensene vi bruker i matlagingen, samt våre beste tips og triks til vegansk matglede!

Dette er en SKIKKELIG STOR kokebok. Mellom de digge oppskriftene, får du også noen sider om våre hjertesaker innen klima, dyrevelferd og morgendagens matproduksjon. Vi avmystifiserer i tillegg mytene rundt vegansk mat, og gir deg alt du trenger vite for å sette sammen et sunt plantebasert kosthold, samt noen personlige historier fra oss gutta.

Dette her er supergøy og crazy og skummelt på en gang! Det kribler i magen og hjertet går i 10 000 når vi poster dette! Tenk at vi startet for i overkant av 1,5 år siden, og er nå i siste etappe av kokeboka. TUSEN TAKK til alle dere som har delt denne reisen med oss! Et halvt år etter oppstart, fikk vi faktisk forespørsel fra 7 forskjellige forlag, noe som er HELT vilt, men det viser bare at du og vi er på riktig vei i matveien. TAKK til @bonniernorskforlag som hjelper oss i å nå ut til hele Norge med budskapet!

Vårt mål med boka er å konstantere at den grønne bølgen er her for å bli! Vi ønsker at flere skal få øynene opp for alt det digge planteriket har å by på. Vi håper du kan hjelpe oss i å gjøre dette til go-to boken til alle som ønsker å spise mer vegansk!

Bonusnytt: Veganergutta har nå blitt vår faste jobb! Gleder oss til å fortelle mer!

Takk til Even hos @alsoknownas__ for superfint design, @annazinaaa for fantastiske portrettbilder, og @haslalokkeberg for det nydelige forsidebildet!

Vegansk mat er ikke kun for de få lenger. La oss invitere flere til å surfe på den grønne bølgen! 🌿

#veganergutta

Veganergutta

bottom of page