top of page

Det vakre vestland. Her ved Refsviksanden.

NORGESFERIE 2021

Norge leverte fra bilvinduet i fjor sommer. Her er vår reiserute der vi besøkte vakre steder på Vestlandet.

SOGNDAL
Første dag kjørte vi til Sogn, og opplevde den vakre saftbygda Sogndal. Her padlet vi kajakk i Lustrafjorden, dro på fjelltur til Molden, og koste oss på kafèen Nesten Heime i Solvorn.

BERGEN
Fra Sogndal kjørte vi til Bergen. Her var vi skikkelige turister, og spiste oss gjennom byens mange fine restauranter. Dersom du er usikker på hvor du skal spise vegansk mat i Bergen, har vi laget en oversikt til deg som ligger under "Livsstil".

REFSVIKSANDEN
Fra Bergen kjørte vi videre til Refsviksanden - et paradis på jord. Vi slo opp teltet og grillet burgere på primusen med den mest fantastiske utsikten. På morgenen badet vi på stranden, som er omtrent 1,5 km lang. Sydenfeeling!

ÅNDALSNES
Turen gikk videre mot Åndalsnes, der fjellturer og sykkelturer stod på agendaen. Vi har tidligere gått Romsdalseggen, men gikk denne gangen opp Aksla. Videre leide vi el-sykler og syklet opp Trollstigen til en fantastisk utsikt. Kan virkelig anbefales! Tips: Stikk innom Sødahlhuset, de serverer de mest fantastiske baksten, og har en rekke digge produkter i deres lille butikk.

GEIRANGER
Videre kjørte vi til Geiranger, og ble blåst av banen av de fantastiske utsiktspunktene. Tips: Gjør litt research på forhånd dersom du skal ta turen. Vi tenkte å leie kajakker, noe som var vanskelig da vi ankom akkurat litt for sent.

GROTLI
Fra Geiranger kjørte vi til Grotli, som er en kjøretur på 3-4 timer. Her fant vi oss en nydelig teltplass ved Breiddalsvatnet ved hjelp av Google. Neste gang har vi lyst til å ta en natt på Grotli Høyfjellshotell - for et koselig hotell!

Gi gjerne en lyd dersom du ønsker flere tips om denne turen :)

Veganergutta

Norgesferie fra bilvinduet kan anbefales!

bottom of page