NYHET! VÅR FØRSTE KOKEBOK VEGANERGUTTA - 90 GRØNNE FAVORITTER ER NÅ TIL SALGS!

KIKERT KARRI
45 min
2 porsjoner

En utrolig smakfull og saftig rett som omtrent alle liker. Skikkelig whole food på sitt beste!

Veganerguttas plantebaserte, veganske og vegetar oppskrifter

400 g kikerter, i lake
1 gul løk
3 hvitløksfedd
3 chili
1 tommelfingerstørrelse ingefær
1 ss gurkemeie
1-2 ss malt koriander
1-2 ss malt spisskummen
2 ss tomatpurè
4-5 karriblader
330 ml koksmelk, fult fett
3 ss havsalt

Server med ris og nan-brød. Topp med koriander og chiliflak.

INGREDIENSER

Hva du trenger

METODE

Hva du gjør

1. Kutt løk og chili, finhakk hvitløk og ingefær.
2. Stek dette i en god mengde olje. La det steke på middels varme i ca. 10-15 min, rør ofte. La det få tid til å karamelliseres.
3. Tilsett alt krydderet. Stek i ca. 5 min til. Rør godt.
4. Tilsett tomatpurè og rør godt.
5. Skyll kikertene og tilsett kikertene i panna. Ha deretter i koksmelken og rør godt. Kok på lav varme i ca. 2-3 min før du serverer.